Härliga lördag

Vaknade 3.30 av åskan. Och ösregnet. Ingen annan märkte nåt trots att jag smög runt och drog ur TV, datorer, router och mobilladdare. Dessutom var jag ut på bron – i Evakostym – för att rädda det öppna toafönstret från att totaldränkas.  (Dum konstruktion… öppnas utåt, myggfönstret tas ut från utsidan. Under dagen fixade jag regnkläder åt nämnda fönster… nu får det regna bäst det vill även om  fönstret står öppet.)

Sen sov jag gott till efter 9.

De övriga två gjorde mig dock inte sällskap till frukost. Klockan hann passera 10 innan dom vaknade.

Regnet hängde i luften hela dagen. Men en (mygg)promenad blev det… och jag hann vädra sängkläderna innan vätan kom. Tvätten torkade jag inomhus.

Dom här stolarna ska vi hämta i morgon…

Och sån här middag åt vi ikväll:

1 kommentar

  1. JUNITJEJ

    Svar: Jag och min man har bara två veckors semester ihop. Nästa vecka är inte planerad alls. Vi får se vad vi hittar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑