Härliga tredagarshelg

midsommarafton1

 

Här ovan är familjen ut-tvingad i det grymt blåsiga och kylslagna vädret som rådde under midsommaraftonen. Men det är liksom en tradition att ta ett foto med kransen och oss alla tre. Och trots det tråkiga vädret blev det ju en bra bild till nästa fotobok.

midsommar1

 

Här ser man också delar av vår midsommarmiddag. Precis som hos de allra flesta innehöll det mest fisk; gravlax, senapssill, skaldjurmossaik, räkor, Kalix löjrom… ja och så lite annat också förstås… mums.

midsommarafton3

 

Och här är då kransen anno 2014. Den blev lika fin som vanligt – även om det kändes som att jag frös mer än normalt när jag tillverkade den.

Idag är det bättre väder. Liiiite lite sol, ok, några droppar regn har det också kommit, men det är varmare. Vi har varit en långprommis och ska snart grilla lite lamm.

Det är så skönt med tredagarshelger!

Och snart är det semester

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Idag har jag pratat med Kalix-bor som är här och tävlar. De trodde det var varmare hemma Hood dem än här på Gotland. Kanske? Fast det vet i….?
  Fryser gör vi i alla fall.
  /p

  Svar: Nej varmare har vi då inte.. idag har vi haft typ 15.. liiite sol och mindre vind, tack och lov….

 2. Camilla

  Härliga bilder! Vi har också supertråkigt väder, blä! Känns som att semestern regnar bort.

 3. Pernilla

  Sv: ja, kanske är det en kändis, Kenneth Nilsson heter han och springer med en Gotlandsfödd hund, som så många Sheltisförare i eliten. Har en stor uppfödare här nämligen. Men, Kenneth Niksson.
  /P

 4. chillitanten

  Ja,det var kallt ! Fina ni var. Såg väldigt gott ut med all mat. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑