Havsvy, väggmålning, fossingar och sovande bus – Kretafoton från 24 juli

Inte så många dagar kvar  att ”bildredovisa” nu – här är fler foton från årets greklandsresa. Dessa från den 24 juli. Dagbok från resan… klicka här.

Det är vackert i Gerogioupolis…. eller hur?

Och så en väggmålning. Bara för att den också var vacker.

Busungen upptäckte att om han beställde äppeljuice fick han mycket mer att dricka än om han tog en vanlig läsk som som regel kommer i 233 eller 250 ml flaskor. 🙂

Bruna fötter i olika snygga skor. Som synes har busungen snart lika stora fossingar som sin mor. Dock har han en bit kvar innan han drar samma skostorlek som farsgubben sin.

Bus ville – precis som hemma – somna i lugn och ro. Själv. Så vi skulle snällt sitta på balkongen och prata medan han stämde träff med John Blund. Tog som regel inte många minuter innan det såg ut så här. Och när bus väl somnat vaknar han inte av nåt till en början. Vi skulle nog kunnat bjuda in en symfoniorkester utan att han skulle ha reagerat…  Get it??? 😉     (nån timme senare var lakanet bortsparkat. Men eftersom vi inte använder AC när vi sover så blir det liksom lite för varmt med nåt över sig. Vi körde dock AC innan vi la oss – sen slog vi av den för att slippa ligga i draget)

1 kommentar

  1. Katti

    Jag bara älskar att se Tiger med på bilden. Fortfarande :3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑