Hejdå sommaren

strandprommisen2

 

Så här vackert var det på kvällarna i början på maj– när hela sommaren låg framför oss och isen ganska precis släppt taget om älven. Träden saknade löv och vi visste att när som helst skulle våren explodera. Vilket det också gjorde  – även om våren var seeeeg. Men sen tog det sig, rejält!

Nu – i slutet av augusti –  är det fortfarande vackert på kvällarna… och för all del på dagarna också. Idag fick vi 17-18 grader och sol. Inte helt fel. Men det känns i luften att sommaren släpper greppet.

Och så börjar ju skolorna i morgon.

Alltså är det definitivt över. Finito…. Ungen har ”flyttat hem”. Vi har laddat hans mobil och kontantkort, kollat att nycklarna är i ordning, lagt fram kläder….

I morgon början börjar han femman. 

Vi såg dock till att avsluta sommarlovet på bästa sätt – med grillade hamburgare och sen Expendables 3 på bio. Riktig action som fick smälla in höstterminen så det skakade i biostolarna. Riktigt bra!

Så välkommen höst – jag kommer aldrig någonsin vara redo för den årstiden, men det är väl bara att gilla läget. Man slipper ju liksom inte undan.

 

6 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät ju som ett toppen avslut på sommaren/upptakt på hösten! Och ja tiden rusar fram, och det är ju på barnen man märker det. HATADE då min mamma sa så då man var liten, men nu inser jag hur rätt hon hade/har 😉 KRAM!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Svar – Och jo, det är först när skolan startar här som barnen skiftar mellan verksamheterna, kan nog tycka att ert system känns mer logiskt, nu blir det lite ”hattigt”…

 3. Junitjej

  Började skolorna först idag hos er?

 4. Pernilla

  Våra skolbarn gick in på sin andra vecka i skolan. Men visst är det så att hösten håller på att skugga undan sommaren.
  /P

 5. matts

  bye bye summer feeling

 6. Åsa L

  Men åååh vilket foto!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑