Helgen är nära…

Här är det höstväder i form av ömsom regn, ömsom sol och däremellan lite mulet eller dimma. Dock varmt som en dålig sommar!

Ösregn på förmiddagen idag. Men sol på vår eftermiddsgspromenad.

Skulle göra klassisk kassler med ananas till middag. Men ananasen var dålig (heter det så om just den ananasen? Om det är flera då? Ananasesar? 🙂 . Och någon burkvariant hade vi inte. Men vi har ju gott om äpplen i höst.

Så det blev ostgratinerad kassler med egna äpplen och chili. Hur gott som helst.

Och när jag ändå höll på med äpplen

…så blev det en äppelkaka. Vi har bara smakat från kanterna, och dessutom ska den visst smaka bäst efter en natt i kylen. Så vi får väl ge betyg först efter i morgon.

Kunde lägga en till riktig CD i min samling idag. Yttrligare en som jag säkert aldrig ens kommer sprätta plasten på. Men albumen som Sabaton, Hammerfall, FreedomCall och Powerwolf släpper måste jag liksom äga. Bara veta att jag har på riktigt… tre av dessa grupper har släppt nytt i sommar/höst, så tre CD-skivor är därmed inköpta. Men lyssnar på dom det gör jag via Spotify!

Fredag i morgon. Som jag längtar!

2 kommentarer

  1. Therese

    Ja, nog är fredagen efterlängtad. Det har varit en intensiv vecka… Och jag hade alla dagar i veckan föredragit äpplen istället för annans, det är något med varm ananas som jag har svårt för helt enkelt. Och just ananas i plural är något även jag har grunnat över ;-D Ha en fin helg! KRAM

  2. Matts Jansson

    Du måste ha fått ihop en redig samling nu .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑