Helgen gick fort – tur det är semester nu

juli2015

Semesterlinda redo!! Satsade på favvokulören!!!

Efter missen med Lili & Susie (som jag skrev om här) laddade vi om och satsade på Lördagkväll istället. Då skulle vi premiära på Arvids Steakhouse som öppnade i onsdags. Och se – där var minsann ungen välkommen trots att det serverades alkohol och dom dessutom hade en separat bar. 🙂

Vi hade bord klockan 21 – och det var knökfullt

Och vilken mat vi fick smälla i oss sen.

arvids

Ungen åt röding med musslor. Maken nån övernattenstekt ribbs och min beställning kom bort så jag fick tre sorters kött som kompensation. Helt GALET gott. Ungen orkade efterrrätt. Det gjorde inte vi.

Och dom som fixade att sörpla i sig drinkar verkar inte ha blivit besvikna. Så tjusiga… så stoooora… och dom såg verkligen läskande ut.

Vi var hemma först vid ett. Så innan familjen Häggström hoppade mötte John Blund hann klockan bli minst 02.

Nu är vi på plats i Lilla Gula igen… jag har äntligen packat upp kläderna från påsarna vi burit fram och åter senaste veckorna då vi delat på lediga dagar. För nu hoppas jag vi blir här lite längre en två-tre nätter åt gången. Golvet jag målade i fredagseftermiddag har torkat så i morgon ska jag bädda rent i alla sängar, tvätta, måla fönsterkarmar, och börja rostskyddsmåla elementet.  Och så hoppas jag att elektrikern kommer och drar elen i tvättstugan så vi slipper skarvsladd över golvet och får en lysknapp samt får monterat upp handdukstorken.

5 kommentarer

 1. Cia

  Himel vad fin du var.

  Och maten med…

 2. Therese

  Så semesterfin du är/var! Men så dåligt att ni inte fick gå och se Lilli och Sussi då båda föräldrarna var med och allt, botten napp! Ang skor så köper jag nya varje år, så jag har ett par till från i fjol som nu blev andra par, det jag går i så får detta nya bli löpskor, dessutom har jag ett par i stugan så jag slipper dra emellan… så det blir totalt 4 skor 🙂 Av varierande ålder, något på upphällning och något nyare ;-P Nu ska vi strax iväg till grannkommunen och hämta Bogges glasögon, passar bra då det är grått och regntungt ute! KRAM

 3. ✫ Fru Eriksson

  Vilken söt klänning ♡ …

 4. Maria Eliasson

  Jises så snygg och fräsch du är !!!!!! Och maten…. *dreglar* MUMS !

 5. Ulle

  Vad fin du var! Och gosse vilken mat! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑