Helgen innan advent

En ganska jobbig fredag avslutades med en nervös timme (på övertid) då det skulle hållas trepartssamtal över nätet med min elev och lärare från LTU. Skönt när det var gjort.

Maken hade inte varit i form under hela fredagen så ett tag var det tveksamt om vi alls skulle till Lilla Gula. Valde ändå att åka. Köpte sushi och han orkade käka lite i all fall.

Blev tidig kväll eftersom hans ork var på noll. Men himla skönt även för mig att sova länge.

Lördagen är lika jäkla grå som resten av veckan. Och alla bilder är från nu i morse. Det är såååå halt. Bara dubbat som gäller. Men någon hade sandat uppfarten åt oss tills vi kom i går kväll. Tack för det!

Maken är pigg, uppe och har fått aptiten tillbaka. Jag har matat fåglarna och förbereder mig för att adventfixa. Vi ska inte tjuvtända men eftersom vi åker hemåt redan vid lunch idag vill jag att allt är på plats nästa fredag – bara att tända när vi kommer!

1 kommentar

  1. Junitjej

    Oj, så halt!!! Med kryckor är jag glad att vi inte har det så halt här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑