Helgen stundar

Den här veckan har gått fort… men ändå ska det bli galet skönt med helg. Amaryllisen på bilden ovan lär dock inte överleva helgen… haha.. sista julresterna. Men nu är det finito med leftover om några dagar (och där ljög jag.. vi har morgonpepparkakor kvar. Perfekt till helgmornarna)

Idag var det flera grader varmt redan på morgonen när jag tog en femma jogg före jobbet. Trots bara en tunn merinoulltröja under löparjackan blev det för varmt. Älskar när det händer. Än bättre var det att pannalampa på morognen nu är ett minne blott. Gatlyktorna slocknade redan efter halva streckan. Weeee… Dagen är nu (idag) tre timmar och två minuter längre än vad den var vid vintersolståndet. Snacka om att det pinnar på rätt bra!

Det fina vädret lockade ut mig både på lunchpromenad med podd i öronen samt kvälldito med de mina i sällskap. Morgondagen ska bli lika fin. Tror dock helgen ska bli någon grad kyligare.

Men gör inget.. kanske läge att ta fram skidorna?

2 kommentarer

  1. Therese

    Ja visst är det skönt med mer dagsljus! Idag hann jag och Luran promenera innan det mörknade, så härligt! Kan nog bli skidor även här i helgen… trevlig helg!

  2. Fröken M

    jag älskar när det går mot ljusare tider och det känns skönt att det fortfarande är ljust en liten stund efter jobbet igen !
    I morgon hoppas jag på strålande sol och plusgradet för då ska de sista träden på tomten sågas ner och jag ser fram emot ett rejält ”träningspass” i och med det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑