Hemma igen

Nu är vi hemma igen… och har packat upp och snabbhandlat.

Helgen har varit HUUUR mysig som helst – även om lördagen var utan ström till och från. Det kom helt otroligt mycket blötsnö så elledningarna fixade inte alls detta. Vi var nästan på vippen att packa och åka hem efter lunch på lördag, men gjorde undan det vi kunde när strömmen kom på visit emellanåt. Och tur var det . För sen till kvällen kom den tillbaka för att stanna och vi kunde mysa även lördagkväll/natt och söndag i Gula Huset.

Nu ska jag gå köpa en såg, eftersom den vi äger är kvar ute Gula Huset. Och nästa punkt på agendan är nämnligen att klä granen… och då MÅSTE jag ju ha en såg så jag kan fixa stammen/längden på granen innan den får ta plats i sin fot!

3 kommentarer

 1. Ulrika

  Att vara strömlös har sin charm det med. 🙂

  Lidel annonserar denna för nästa vecka ett digitalt ritbord för 599 (tror jag det var) vet inte om det är billigt men jag tänkte på dig när jag såg det.

 2. Ida

  Väntar med spänning på bilder på granen!!

 3. Cia

  Ja granna granbilder tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑