Hemsk Bus

Så här såg min busunge ut igår.

Det var Halloweenfest på hans skola och detta var hans utstyrsel för kvällen. En kompis kom hit en stund innan och blev också sminkad av mig. Men eftersom jag inte vet om jag har tillåtelse att lägga ut honom på bloggen så låter jag bli.

Busrummet var lite Halloweenigt – alla gosedjur hade klätt på sig hemska masker, ljus, lampor och läskiga dekorationer. Men inga spindelnät och sånt. Det sparar vi till nästa helg i Lilla gula Huset

När de båda kompisarna var färdigmålade, fotade, hade ätit lite chips och druckit lite cola så promenerade dom iväg till en tredje som de sedan skulle göra följe med till skolans gympasal.

Jag och maken promenerade förbi skolan när festen var fullt pågående. Massor av spöken, zombies, häxor och andra hemskheter miglade, busade och festade. Men någon bus och hans kompisar såg vi inte. Dom var tydligen i skogen och spökade just när vi passerade.

Busungen kom sedan hem, lagom till en sen middag. Och hans utvärdering av festen var: JÄTTEKUL!

Mindre kul sedan att få bort allt smink. Blodet satt som berget. Men med fet hudkräm samt lite handsprit så gick det bort i alla fall… Och det helt utan gnäll. Han vet ju liksom att det är priset man får betala för att se lite hemsk ut en sån här gång.

Nästa helg ska han vara nåt annat skrämmande… påstår han. Och då ska även jag spöka ut mig.

6 kommentarer

 1. Sandra Lodin

  Roligt!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Huga vilken fin men skräckingjagande kille du har <3 Å handen i soffan bara ÄLSKAR jag 🙂 Önskar er ett fint avslut på söndagen! KRAM

 3. Ann Catrine

  Vill man vara fin får man lida pin sägs det ju, kanske samma läge när det gäller att vara hemsk 😉

  Häftig sminkning, och alt annat också 😈 ryser av alla otäckheter 😯 😛 😆

 4. Matts Jansson

  Tipps När ingen ser byt ut Armen mot en riktig och skräm alla,
  Rätt vad ter är börjar armen röra sig,,,,

  Svar: haha… det vore skoj.

 5. Camilla

  Jösses!!! Du skulle ju konna extraknäcka i sminket vid läskiga filminspelningar! Inte konstigt att även Bus kompisar vill ha hjälp av dig!

 6. ☆ Cia

  scary….I like!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑