Hip, hip, hurra!

Jösses.. jag har ju glömt att fira mig själv. Inte så att jag fyller år.. men Bloggen gör det. Första bloggen, som hette Linda Was Here, gjorde entre den 17 augusti 2007.

Här är mitt allra första inlägg. Haha…

Sen bytte jag ju bloggverktyg och namn, till Candygirl, i våras – kan det ha varit april??? Men eftersom jag fick sån suverän hjälp vid uppstarten av den nya fick jag överfört alla mina gamla inlägg till den nya.. så därför kan man faktiskt fira att den funnits i ett år – IGÅR.

Grattis till mig – och kanske stackars er som får stå ut med att läsa mitt svammel.

3 kommentarer

 1. Cia

  Grattis! Visst ska du fira ettårsdag… Med jordgubbstårta 😈

 2. MissyElliot

  Åh, grattis till lilla bloggen!
  😉

 3. Åsa.S

  Grattis på tvåårsdagen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑