Höga flöden

töreälv_högvatten

Det är gott om vatten just nu.

Så här såg det ut när jag och maken skulle ta en promenad längs med Töre Älv i går, Söndag. Vägen bara försvann – ned i djupet.

Blev vackert att vända om (och den andra delen av Strandpromenaden har dom grävt av eftersom vägarna ska göras om i sommar. Hm… vi fick hålla oss till landsvägen, helt enkelt. )

Idag blev en strålande dag. Ganska varm. Gissar på 13-15 grader i alla fall. Och sooool. Så det var riktigt, riktigt skönt.

Efter mycket velande har vi idag – i sista sekund – anmält oss till Strandruset. Jag har tvekat över längd samt om jag ska köra med eller utan tidtagning, pga min feber och halsont jag dragits med under helgen.

Nu är halsontet borta (bara lite hosta/heshet kvar) och jag hoppas att det inte återvänder innan Onsdag. Så det blir milen, på tid (och så skyller jag varje minuts försämring från tidigare år på just avslutade förkylningen! Smart va!)

Maken och ungen tar halvmilen  i motionstakt.

Hoppas såklart på finväder. Lär väl inte bli som i fjol – då kunde vi köra i shorts. Se nedan.

2 kommentarer

  1. Therese

    JA i fjol var det tider, vi springer björnloppet på torsdag å i går då jag och luran tränade fick vi ha vantar å mössor på… Vill ha soooool och värme – nu! Lycka till i morgon <3

  2. Junitjej

    Lycka till på loppet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑