Hoppas på att jag har gröna fingrar

image

Jag brukar aldrig sätta frön. Inte köpa plantor heller… jo penceer och pelargoner.

Men i vår har jag flera mjölkpaket att sköta om.

Av en snäll kollega med gröna fingrar har jag fått småplantor av squash och körsbärstomat. Och även nån blomma  som jag redan glömt vad det är/ska bli. Alla dessa har ikväll fått nya större växtplatser.. skola om va? (Ni fattar okunnigheten)

Samtidigt tänkte jag peta ned tomatfrön vi fick från Cia och M i höstas. Men när jag gick för att hämta dom var dom spårlöst borta. Antagligen har dom ramlat nånstans och omkommit. Surt. Men vi satte kvisttomater och chili i alla fall.

Och helt bortkastat var det inte att leta frön… jag hittade en bortglömd 500 i ett kuvert. Från ett ”gig” nån gång. Kul – den sedeln hamnar i Greklandsbörsen.

7 kommentarer

 1. Therese

  Härligt, tror säkert att du lyckas driva upp dem! Är sugen på att odla nått i uterummet, nyss ätit sallad där ute och det är SÅ varmt, men blir säkert ännu lite för kyligt om nätterna för att jag ska våga sätta ut nått där… Ha nu en fin fredag och trevlig helg! KRAM

  Förresten, har du gjort något med din sida, förr mindes den mina uppgifter, men nu får man fylla i dessa varje gång man tittar in…

 2. Pia

  Spännande 🙂 Det ser grönt och fint ut ännu iaf, tror du kommer att lyckas jättebra med din lilla odling!
  Kramen

 3. Hanna

  Jag håller också på och lär mig ”skola” om begreppet nu. Men min man har fyllt hela hemmet med chiliplantor så det finns knappt utrymme för mina tomater att växa upp. =(

 4. Camilla

  Vaaa?! Glömt 500:-, hur är det möjligt?! 🙂
  Lycka till med skörden.

 5. Maria jonsson

  Det är cerise hängpetunior

 6. Maria jonsson

  Cerise hängpetunior är det

 7. Åsa L

  Jag vill också så frön och hitta pengar, haha.
  Jo jag har satt tomatplantor – tänkte att jag något år skulle lyckas sedan jag flyttade till hus…..för 8 år sen. I den inglasade balkongen när jag bodde i lägenhet gick det hur bra som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑