Hoppsan…

NYFRISSAD

Den här killen ovan känner jag inte… eller jo.. det finns vissa likheter med den långhåriga killen jag fotade i helgen,  på bild här längst  ned i inlägget

Den långa luggen som dolt min busunges ögon (och retat gallfeber på hans fröken, för att han bara håller på med håret istället för att jobba med skolarbetet) är borta. Dock är längden i nacken kvar, nästan… Han hade en mkt bra dialog med frisören, som klippte lite i taget, frågade, klippte lite till, frågade igen osv tills bus var nöjd.

Men nu kan man ju tro att jag har en ordentlig, skötsam och trevlig ung man och inte en riktig busunge… För med den långa luggen försvann ganska mycket av en attityd som han sett ut att ha, fast han inte haft det… haha..

INNAN KAPNINGEN:

 

 

 

 

8 kommentarer

 1. Camilla

  Oj, så vuxen han såg ut! Han passar otroligt bra i nya frissan. 🙂
  Så himla lik dig han var på det fotot han skrattar på, bland de nyklippta bilderna.

  Svar: Ja det har jag hört nån gång.. vi har samma leende. Och även samma hår så…

 2. ☆ Cia

  Fnissar åt den stackars läraren. Jag gillar gamla coola frillan, men fattar att den ny aär mer praktisk.

  Svar: Jag gillar också den coola. Men han har valt helt själv. Jag har inte sagt ett pip om ATT han ska klippa sig, eller NÄR han ska klippa sig. Och nu när han väl var där sa jag inte ett ord om HUR han skulle låta klippa sig. Han och min frissa skötte det där helt själv. Antar att han är lite ”liten” för att fixa håret själv ännu… jag menar det där med att det hänger ”i vägen”. Han vart lite irri på håret i ögonen mot slutet. Därav valet att gå klippa sig. Han har inte klippt sig sen före jul – ville ju spara långt. och det fick han. Han har fortfarande lite längd i nacken, men ögonen kom fram – vilket ju också var fint. Men jag skulle tro det dröjer till nästa kapning… om jag känner honom rätt

 3. Ann Catrine

  Vilka underbara foton 😉

  Tack för att du hälsade mig välkommen tillbaka till bloggvärlden!
  Känns verkligen som om jag återfått glädjen att göra inlägg,
  – och att börja läsa bloggar igen!

  Kram 😉

 4. soffie

  vilken snygging:) va fin han är!

 5. Farmor

  Va snyggt! Nu börjar nog tjejerna fråga chans på dig. 😳

 6. Petra

  Vad stor han har blivit lilla Bus 🙂
  och jätte fin 🙂

 7. Kraaam/Åsa

  Hihi, sötis. Min Max har valt att spara långt han med nu – superfint men jag antar att han också kommer att inse att det är bekvämare med kort :-).

  Har blivit medlem på bloglovin jag med nu så få se om det uppdateras nu :-). Blev medlem med gammal mailadress tidigare för några år sedan så jag vet inte om det har göra med det.

 8. Sanna

  Jag reagerade också på kortet där han skrattar – så lik dig :0)
  Det är charmigt med långt hår på grabbar men han blev jättefin i sin nya frisyr. Min son vägrar klippa sig nu och jag vill helst att han ska ha snaggat i sommar då han har så tjockt hår och blir så svettig hårbotten. Men han får väl spara lite till då ;0)
  Kram!
  Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑