Höst

höst

Idag var det verkligen busväder… inte kallt.. men blåsigt och regnigt. På jobbet skulle barnen springa ”Bamseloppet” och det kändes som att våtdräkt vore bättre kläder en joggingdito.

Nu hade vi sån jäkla tur att det var uppehåll precis under vår utevistelse. Men bara den timmen, typ. Barnen sprang, åt varmkorv och lekte. Före och efter den stunden vräkte regnet ned.

På min lunchrast, tex. Hade ett par, tre ärenden att fixa och jäklar vad blöt jag blev.

Samma nu ikväll. Vi skulle snabbt ned och handla lite fika. Vi promenerade – det duggade ju bara lätt. Men shit vad det öste ned när vi skulle hem.

Perfekt städarväder. För det är vad vi ”roat” oss med ikväll.

 

 

2 kommentarer

  1. Fröken M

    Köper du en resa till hela familjen och betalar med ditt kort gäller reseförsäkringen för samtliga i sällskapet. Cashpointsen kan användas till flera biljetter. Varje ”point” motsvarar en krona som du sedan kan välja att dra av när du köper flygbiljetter.
    Jag och c har dock varsitt kort, dels för att vi fick 275 cashpoints var när vi använde korten första gången och dels för att vi båda ska kunna samla Points till kommande resor. Många ”bäckar” ( eller i det här fallet köp ) små bidrar ju i längden till billigare ( gratis !? ) flygresor 🙂

  2. Åsa L

    Ibland ska man ha lite tur också – det blir ju så besvärligt när det regnar om man ska äta dessutom. Härlig dock ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑