Höstfixat del 1

Stannade på hemmaplan i helgen… och det hände en del.
Sovrummet är numera höststädat med rena fönster och nya gardiner (önkar bara hitta sängkläder i samma färgskala… vill ha det lite mörkare… murrigare… och att det tar igen färgen. Jagar, men har inte hittat ännu…)

Första gången vi har nåt i blått i detta rum. Fast gardinerna skimrar. Ibland mot grönt, ibland mot lila. Färgen kallas i alla fall Petrol. Urläckra, tycker jag.  Och dom är fulla av dessa paljetter:

Och om någon vill titta närmare på dom porriga filmaffischerna vi har på väggen ovanför sängen eller de små tavlorna till höger om fönstret (och samtidigt se mig naken med bebis i magen (i miniformat) ) får ni kolla här och här!

4 kommentarer

 1. Anna

  Snyggt! Vill du inte komma hit och städa också hos oss? Mysigt sovrum. Jag har inte ens bäddat idag, stängde bara dörren för att slippa se eländet haha…Inte min dag idag. Tack så mycket för din kommentar. Min dotter är väldigt svår att fota, så fort hon ser att jag tar kameran så springer hon bara på sitt rum och gömmer sig, gumman min. Rolig blogg, kommer att kika in igen. Kram

 2. Åsa

  Jätteläckra gardiner!

 3. ☆ Cia

  Man anar faktiskt skiftningarna. Gillar färgkombinationen med tapeten.

  svar: Det gör jag med… nu måste jag bara hitta sängkläder i samma färgton. Vi hade bara vanligt blå och det funkade inte!

 4. soffie

  Du har det jättefint och va snygga de gardinerna är, :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑