Höstfixat sovrum i Lilla Gula…

sovrum

Lördagen har gått i fixarens tecken. Vi har höstgrejjat i vårt sovrum och i bus rum här i lilla gula huset. Vi har fått hjälp med att äntligen installera varmvattenberedare (och slipper elda olja för att vattnet ska räcka till fyra pers på raken). En tvättbänk har även den blivit installerad och inkopplad till vattenledningen. Det har bäddats rent (för att matcha nya färger på gardiner) och därmed även tvättats. Vi har satt tätningslister i fönster – inför den stundande vintern – och så har vi dammsugit och dammtorkat.

Ovan syns vårt sovrum, som numera har en lila ton förutom den röda. Det fula bordet jag har lappen på ska bytas mot väggfasta vita hyllor i tre plan (min pappa ska fixa) och ”hatthyllan” ska flyttas ut mot dörren (så man slipper sitta bland morgonrockarna och surfa!)

Det vackra gardintyget med skira lila blommor på kommer från mitt jobb. När vi städade i förråden i våras skulle detta tyg slängas. Fem meter osytt tyg. Jag förbarmade mig genast och nu har vi fina ljusgenomsläppliga gardiner i sovrummet.

2 kommentarer

  1. Sofie

    Så snyggt det blev 🙂

    Tyvärr tog jag inte hem supervinsten så ditt arvode uteblev.. men om jag gör något ytterligare försök och har bättre tur så ska vi nog lösa det *ler*

  2. Cia

    Aå fint att lappen fått egen plats!

    Rent otroligt hur trivsamt ni fick till det där i den där basuliknande hålan… Nu är det piggt och fräscht och mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑