Höstläsning på beachen

Gråmulen förmiddag förvandlades helt plötsligt till varm eftermiddag. Och inom 20 minuter hade bus och jag badkläder och fikat packat och satt på våra cyklar på väg mot vår lilla strand.

Med mig hade jag även tidningen jag köpte en timma innan vi cyklade iväg – då när det fortfarande var grått och det kändes som att bikinin hade  gjort sitt för den här semestern. Så på filten i förd just bikini och med färskt kaffe i koppen låg jag och gottade mig åt AMELIA HÖST. Men för min del får hösten gärna vänta… länge…. Några till bikinidagar och simtag vill jag allt hinna med.

(Ang. bikini… den och mina arbetsbrallor är de plagg som jag använt flitigast i sommar. Och mina avklippta jeans… Av finkläder kommer en rödrutig klänning jag köpte i våras på förstaplatsen. Vilka plagg har ni använt mest i sommar?)

2 kommentarer

  1. Cia

    Tycker att allt som innehåller ordet höst borde vara förbjudet i alla fall till den 31 augusti… MINST!

  2. Camilla

    Mysigt! Jag vill också ha fler baddagar, är inte alls klar med stranden än. Vi har inte ens varit till våra favvo-platser här i byn, bara badat i sjön i år. Skärpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑