Huvudstaden

Äntligen på plats i huvudstaden.

Efter en taxifärd med sjukt dålig sikt efter E4an från hemma mot Kallax (eller Luleå Airport som det heter numera) så kom vi oss faktiskt iväg med planet exakt en timme senare än utsatt tid. Trots det hemska vädret. Många av våra kollegor från andra skolor och förskolor blev kvar i Luleå. Dom var inbokade på ett tidigare plan med Norweigian och detta blev inställt. Vi reste med SAS och det lyfte nästan enligt tidtabell.

Aningen blåsig start, men nedresan och landningen var perfekt.

Sen flygbuss och så fick vi äntligen låsa upp rummen på Adlon Hotell. Men eftersom vi var sjukt hungriga så var vi bara tvunga att gå inhandla en macka på 7Eleven innan vi låste in oss på var sitt rum.

Och jag SKA duscha av mig resdammet – trots att klockan är tio över tolv och jag ska upp sju i morgon. Det lär bli en fullspäckad dag..

6 kommentarer

 1. Carina

  En liten fråga, är det en kommunal förskola du jobbar på???
  På 80-talet fick man gå på på det ena och det andra inom fortutbildning när jag jobbade inom barnomsorgen men sista åren har det ju funnits 0 kr i utbildningspengar, tyvärr!
  Även 90-talet fanns pengar när jag tänker efter, jag var veckorvis i Sthlm då och gick de olika stegen i teckenspråk!
  Hoppas ni får en toppenvistelse i vår vackra huvudstad!

  Ja det är en kommunal förskola.. och som du säger. Det finns inga pengar alls till nåt utöver att bedriva verksamhet. Men det här är tydligen statliga pengar, öronmärkta för sånthär.. har jag fattat… Om det var enbart kommunala pengar skulle vi aldrig ha fått åka. Nu är dessutom vår förskola med i ett långvarigt matteprojekt (1½år) och därför veks endel av dessa pengar åt vår förskola. Totalt är vi är ett 20-tal förskollärare och lärare från orten som åkt på Biennalen. Fast 13 stycken blev kvar på Kallax… Men några kommer ned under dagen idag…

 2. Camilla

  Vad skönt att ni kom iväg. Ha en riktigt trevlig Stockholmsvistelse nu och en trevlig middag med Cia i kväll. 🙂

 3. Åsa

  Skönt att resan gick bra. Hoppas nu ni får det riktigt bra i huvudstaden!!

 4. Cia

  Ja säger inte så mycket, vill ju ha något att prata om ikväll 😉

 5. Carina

  Vad glad jag blir över att anställda även inom förskola får utbildning som så väl behövs för att inspireras och utvecklas, toppen 🙂

 6. Cina

  Åhhhh, kul !!! Både med lite matteinspiration och en massa trevligheter. Ha det toppen i Stockholm !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑