Huvudstadsdygn

Alltså… på väg mot semestern på Kalymnos, Grekland, var tanken att stanna ett dygn i huvudstaden, våldgästa en kompis och eventuellt hinna med nåt som Gröna Lund eller annat skoj.

Men nu är det så att denna kompis behagar åka bort, precis när vi anländer. Rackarns otur. Vi får, självklart, låna lägenheten. Men vi har dividerat, fram och tillbaka, och kommit fram till att istället för att åka utanför Centrum, till Rönninge, och ändå inte få träffa dom vi kom för att hälsa på så väljer vi att stanna i centrala delen.För enkelhetsskull.

Det blir Scandic Ariadne som får ta hand om oss ett dygn. Och i rumspriset ingår ett Stockholm ala Carte Card per person så vi kan åka tåg och buss lite som vi vill samt kommer in gratis på till exempel Grönan.

Vi kommer, enligt resplanen, anlända till huvudstadens flygplats vid halv tre på tisdagen den 12 juli för att åka vidare mot Kos den 13:e  först 21 på kvällen. Så dryga dygnet är FRITT. Öppet för förslag!

Någon som vill tipsa/hitta på nåt/åka karusell/äta middag med oss??? ;-)

(bilderna lånade från Scandics  sida)

2 kommentarer

  1. Hanna

    Typiskt att jag är bortrest då. Om ni orkar pendeltåg länge skulle jag tipsa om att åka till Tom tits i Södertälje, om ni inte varit där. Tror det skulle passa er familj bra. =)

    Vi har funderat på det flera gånger. Men ännu inte varit. Fast vi tar det nån gång när vi faktistk får möjlighet att våldgästa våra rönningekompisar. Det är ju liksom på vägen dit…

  2. Camilla

    Där bor vi nästan jämt då vi är i Stockholm. Gillar det hotellet. Hoppas att ni får rum ut mot vattnet, då kan ni kika ut mot alla färjor som går förbi utanför. Fräscha rum är det också. Bra val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑