I love fridays

Sååå skönt…

Jag slutade tidigt (och började ännu tidigare – men efter som det är fredag gjorde det ju inte nåt att jag fick kliva upp innan ens oknyttet vaknat). Jag och bus var och handlade lite som vi behövde inför helgen, och när maken kom hem (just efter tre) slutförde vi packningen och vid fyra drog vi till Lilla Gula. Här har vi eldat upp tempen till behagliga 21 grader, duschat samt ätit ugnstekt lax.

I morgon blir det nog Luleå på dagen och nötinnanlår till middag. Just nu studsar bus runt och mår gott medan jag och maken slappar i soffan. Svärmor diskar. 😀

3 kommentarer

 1. Ida

  Låter hur bra som helst! Ha en trevlig helg!

 2. Sofie

  Så skönt. Hoppas ni hittar nåt i Luleå.
  Här har jag planer på att storstäda skåpen (lite inspirerad av dig ;)) men får se om herrn i huset håller med *ler*

 3. Cia

  Ohhh disken är ju värst av allt… Hade jag plats skulle det bli diskmaskin omedelbums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑