Idag blev det IKEA

För att inte busa och stoja allt för mycket, nu när nyckelbenet är knäckt, tog jag, bus och svärmor en sväng till Happis och IKEA. För att härja på förskolan är det inte tal om… inte när man måste ha hjälp med att krypa ur sängen, tvätta den vänstra handen och ta på sig tröjan! Men IKEA funkade bra. Vi hade det trevligt värre….Självklart kom jag hem med lite ditt och datt… som ramar, diskborstar, servetter och annat plock. Och så fick bus en sån där snurrfotölj man kan gömma sig i. Han säger att det är en helikopter.

Nu har maken och bus letat sig ut och jag håller på plocka inomhus. Ska på personalmöte om en knapp timme och borde väl stoppa i mig nån form av middag innan. Bara det att jag inte är hungrig så här ”tidigt” på eftermiddagen. Vi brukar ju äta middag vid sextiden.

(knyckt bild.. om någon undrar)

8 kommentarer

 1. therre

  Kul med IKEA! Jag måste också dit så snart jag fått ihop en lista, att åka dit för ett par knoppar o ett par gardiner är lite för lite än 😉

  Går det inte att rösta? Jag gjorde det nyss? Precis.

 2. Greger & Gertrud Gregorius

  VI BER OM URSÄKT för allt strul som varit i tävlingen idag – och ber Dig läsa den information vi lagt upp angående detta. Vi tar om dagens omröstning imorgon för att det ska bli rättvist för alla!!!
  Vänligen/Greger & Gertrud

 3. mamsen

  Det är aldrig roligt när det strular och framförallt inte för er bloggers i So you think you can blogg! Men skall det strula så skall det göras ordentligt!! Så nu har vi ändrat IGEN, dagens tävling börjar vi om med imorgon!
  Ber så mycket om ursäkt för detta!
  m
  Mvh Mamsen

 4. Freddeland

  hmm tror jag börjar ringa in lite vart du bor 🙂 Du kanske skrivit det rakt ut nånstans utan att jag sett det. Du bor ju inte i Lule eftersom du åkt dit och shoppat. Gissar därför på söder om Lule, Pite.

  Stämmer det?

 5. Freddeland

  Bandy? Torde vara kalix då.. men får inte ihop det med havets guld..

 6. evans

  Stackarn som har brutit nyckelbenet 🙁 Läker det ihop av sig själv, eller måste han ha någon form av gips? Fast gips går kanske inte att ha där… Hoppas att han inte behöver ha så ont!

  Photo Story kan man ladda ned här: http://www.microsoft.com/sverige/products/windows/photostory/

  Det verkar faktiskt vara ganska kul och enklare än att redigera film. Ett bra sätt att göra något skoj av sina foton!

 7. evans

  Glömde… Jo, det är gratis och funkar till Windows XP.

 8. Annelie

  Nyckelbenet, inte avundsjuk. En tapper hjälte har du i alla fall….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑