Idag fyller bloggen 15

Idag den 17 augusti fyller bloggen 15 år. I femton år har jag, i princip dagligen, summerat dagen.

Så här stod det i början av det allra första inlägget:

Då hade jag inga egna foton. Men det tog bara några veckor innan dessa tillkom. Dock dröjde det innan det dök upp bilder på oss själva.

17 augusti 2008 hade vi lagat god mat och jag la ut receptet:

Just recept har jag fortsatt lägga ut. Och dessa återkommer jag ofta till när rätterna ska tillagas igen.

2009 fyllde bloggen 2 år. Och jag hade bytt blogportal för över ett år sedan. Bilden har dock försvunnit nånstans på vägen…

2010-08-17 var vi och badade efter jobbet. På stans nya utebad.

Och den 17 augusti 2011 var jag och mina kollegor ut och åt. Vi frossade I oxfile!

17 augusti 2012 skrev jag inget från just exakt denna dag. Däremot la jag ut en summering av det årets semesterresa till Kreta:

2013 hade vi fullt upp med att byta inkommande vatten och avlopp. Samt renovera tvättstugan i Lilla Gula. Snacka om att den var grön på den tiden…

2014 var vi i Stockholm den 17 augusti. Hade vunnit cirkusbiljetter och vi höll på missa föreställningen eftersom vi tog fel buss från Tumba… men vi hann.

Denna dagen 2015 var första gången vi besökte Siknäsfortet. Helt ovetandes om att det skulle bli många fler besök och att sonen dessutom skulle jobba som guide på samma ställe sju år senare.

2016 var en vanlig vardag. Fast jag hade sovit i Lilla Gula och åkte till Kalix för jobb.

17 augusti 2017 gjorde jag inget inlägg. Inte dagen innan heller. Däremot åkte vi till Stockholm dagen efter så jag antar att dagen inte räckte till mer än jobb och packning.

Året efter, 2018, var vi däremot i Lilla Gula och fixade på gården.

2019-08-17 åkte vi hem från Rethymnon. Fast jag bloggade om det först dagen efter. Fanns väl inte tid till det på resdagen, antar jag.

Även dagens dag bloggades dagen efter år 2020. Antagligen bara för att…men vi var i Lilla Gula och kände att sommaren började ta slut…

I fjol denna dag var det jobb som gällde… men först ett tabatapass innan arbetsdagen startade

Idag är planerna lösa… Vi ska ut. Mulet och varmt. Kom en regnskur när sonen cyklat till jobbet men han messade att han klarat sig bra undan värsta blötan.

Vi ska grilla ikväll. Och…. tja… Sen får vi se.

Grattis till mig själv och mina 15 års bloggande. Jag har inga planer på att sluta. Bloggen använder jag mycket till att kolla bak: vad gjorde vi då? Hur gjorde vi det? Recept. Väder. Minnen…

1 kommentar

  1. Therese/Sockenvägens Söta

    Oj oj vad vi och bloggarna samlar år, inser att jag följt dig väldigt länge… insåg det när det var dags för studenten i början av sommaren. Tycker liksom inte att man blivit äldre, men oj så mycket som hänt genom åren och särskilt om man ser till ungarna. Nu åter till rutiner och höst, så nu lär det nog bli lite mer frekvent bloggläsande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑