Inget hopp längre

studsmattehopp

Nu har den fått gå i ide – studsmattan. Bus gillade det inte. Men mitt vad det är kommer frosten och vips så är pinnarna fastfrusna i backen eller nåt annat mindre skoj. Dessutom har vi planer på att stanna på hemmaplan de helger som är kvar i september.

Självklart passade alla på att hoppa lite extra innan vi packade undan alltsammans. Och så längtar vi tills vi får plocka fram den igen – sådär framemot maj!

3 kommentarer

 1. Pysselkul

  🙂 Så kul med studsmattan! Tror inte att det märks att jag är 30+! Gillar sånt som barnen tycker är kul att göra som att åka pulka, skridskor… Ni hittar väl på fler aktiviteter nu till vintern.. som att åka skidor? Ni verkar hitta på roliga saker där hemma.

  Ang: semestern. Det var verkligen skönt med miljöombyte och nu får man vänja sig vid kallare grader. Ha det gott!

 2. Eva

  Redan sista hoppen för säsongen alltså..? Jag antar att det är sant som du säger. Mornarna är så kalla nu att jag inte ens kan cykla utan vantar ❗

 3. Cia

  Jag skulle grävt ner den 😉 Tycker det ser så farligt ut när folk ramlar och har sig. AFV…Hua… Nä så nergrävd i marknivå så tror jag att jag skulle gilla den! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑