Inte en helt eeze-y dag

Vaknade fem i morse – med ordentlig headache – bakom vänster öga. Få vet jag vad som är på g. 🙁 Masade mig upp och tog ett par eeze. Klockan ringde halv sju… ingen märkbart förbättring. Petade i mig två till och låg kvar till tio över sju. Då hade det lättat lite. I med lite fil och sen tog jag behandling nummer tre. Fast inte piller denna gång . Utan ute i joggingspåret. Det brukar nästan alltid funka. Åtminstone om huvudvärken inte gjort mig sängliggande. Och det var jag ju inte nu – eftersom jag startade behandlingen i tid.

6 km senare (svinkallt ute. Bara 3 plus) var det mycket bättre.

Och jag fixade hela jobbdagen. Inklusive arbetsplatsträff på em/kvällen. Fick visserligen ”fylla på” med en omgång röda piller en gång till, men det funkade ju.

Nu till kvällen – efter svingod kolja och massa brysselkål, mys i soffan till Lyxfällan samt hemklickande av ett par plagg från zalando –  känns det i princip toppen. Bara trött.

Tur det är fredag i morgon.

1 kommentar

  1. Pernilla

    Hoppas det gick över. Jag sitter med samma problem idag. Skillnaden är att jag inte avverkat 6 km……skulle nog aldrig hända, typ. Däremot har jag gått mina 4:a. Jag började också behandlingen tidigt så det går nog över här också. Vilken fin bild på Kabbelekan. Älskar när de dyker upp i dikeskanten.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑