Inte ens jag är glad jämt

Ikväll är Candygirl ledsen.

Jag tänker inte gå in på vad eller varför. Det är för privat. Men det handlar varken om maken eller bus. Så mycket kan jag säga…

Igentligen finns det väl ingen anledning att tala om ATT man är ledsen om man inte talar om VARFÖR. Men på nåt sätt känns det ändå bättre…konstigt…

Det som känns mest tråkigt är att jag nu insett att vad jag än gör kommer jag ALDRIG att uppskattas eller duga i några personers ögon. Något som känns väldigt tråkigt. Något som jag ihärdigt försökt med, men sällan lyckas… Men det är väl bara att inse – det maken försöket få mig att göra så många gånger tidigare – jag måste acceptera och gå vidare. (Nåt annat är ingen idé att lägga energi på.)

Och istället försöka fokusera på allt annat som faktiskt är otroligt bra. Och framför allt att jag är otroligt bra!

10 kommentarer

 1. Tomtens Dotter

  Skickar en tanke till dig och hoppas att vad det nu är som gjort dig ledsen reds upp och går över…

  KRAM

 2. Veronica

  *kramar om*

 3. Ulrika

  Man behöver inte alls berätta allt, jag mådde bättre efter att ha vräkt ur mig idag även om jag inte nämnde vad det gällde, fast det har jag gjort nu.

  Läs ”Att välja glädje” av Kay Pollak. Den ger många tankeställare men framförallt förstår man att förhålla sig till saker på ett annat sätt. Man kan inte ändra på andra människors sätt att vara men man kan välja att förhålla sig till det på ett annat sätt. Som du sa, du är bra. Du kan själv välja att se det samt se att de som inte tycker att du duger förmodligen är personer utan självkänsla. Det är svårt men man lär sig om man övar.
  Halleluja måste jag bara tillägga eftersom detta blev en liten predikan!

  Må bättre!
  Kram

 4. Kollegan

  Det lät ju inget bra 🙁 . Du är såååå duktig på många saker, så var stolt över det. : 🙂 Jag saknar dig på jobbet och alla dina roliga idéer och engagemang. I löv jo 😉

 5. Åsa.S

  Hoppas det känns bättre snart… *kramar om*

 6. Cia

  Men tänk på att deras åsikter får bara värde om du ger dem värde!
  Ge dem inte den maken över dig.

  Jag vet att det är lätt att säga, men jag har faktiskt lärt mig leva efter det också. Alltså får ingens åsikter något värde före de visat sig förtjäna det. Det innebär att bara vänner som jag respekterar har åsikter värda att ta till sig vare sig jag håller med eller inte. Jag har mycket mindre ont isjälen nuförtiden.

 7. Cia

  Jag vet att vi inte träffats IRL… Men i mina ögon är du fantastisk på väldigt många vis.

  Så bra att jag sitter här och skriver för att muntra upp dig trots att jag borde sova för länge sedan.

 8. T H E R R E fotoblogg

  Ditt tänk låter ut helt rätt, vad skönt att du är positiv! Jag tycker du är jätteduktig på massa olika grejer, o ändå känner jg inte ens dig 😉

 9. Petra

  Det är bra om du släpper på det där måstet…. Jag vet precis hur det är.. Men tyvärr så kan man inte duga i allas ögon… Fast jag lovar dig att jag har försökt….
  Skit i dom, för det är du som har rätt….
  Du är super, duper bra och fantastisk 😛 // Solkramar

 10. Svärmor

  Du ÄR bra! 😛
  Kolla den här länken ❗
  http://www.stressmottagningen.se/pdf/5_Att_acceptera_verkligheten.pdf
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑