Irriterande prissättning

Åhh.. så irriterande.

För några veckor sedan beställde vi ett gäng samlingsmappar till bus alla Bamsetidningar.

Så nu är det snyggt och prydligt bland hans älskade tidningar. Kruxet var bara att dom blev ju nästan fulla, allihopa. Så jag tänkte jag skulle göra en ny beställning.

Jag hittade lappen som följde med senaste Bamsetidningen. Den med ”FINA ERBJUDANDEN FRÅN EGMONT”, som enligt kupongtexten skulle gälla till och med igår! Det fanns en speciell kampanjkod man skulle ange och då kunde man köpa samlingspärmarna för 69:-st plus frakt på 39:-

Jag testade att logga in igen. Jodå. Koden funkade fortfarande. Och priset var samma. Bra. Slängde snabbt iväg en beställning på tre pärmar till. Bäst att passa på innan dom stänger ned erbjudandet, typ… Och så mumlade lite åt maken att ” – Där förlorade vi 40:-  när vi inte tog dessa tre pärmar på förra beställningen. Det var ju samma frakt oavsett antal…”

I samma sekund som jag får bekräftelsemailet ser jag en länk på kampanjsidan. Den går till startsidan – inte till  ”FINA ERBJUDANDEN FRÅN EGMONT- SIDAN”. Och det är då jag upptäcker det. Att på ORDINARIE SIDAN är samlingspärmarna BILLIGARE. Och inte bara litegrand. Hur sjukt är inte det på en skala 1-100????? Typ 1000!!! Pyttsan för erbjudande alltså. Bara LUR!

Det jag just köpt går på  246:- med porto. På Egmonts vanliga försäljningssida går SAMMA PÄRMAR på 149:- plus frakt 29:- Alltså 178 KRONOR.  Billigare pris PER PÄRM, och dessutom billigare FRAKT.  😡

Sååå sur jag blev!  I och för sig inga jättesummor. Men tänk om jag köpt där redan första gången.. på fem pärmar hade jag tjänat..ännu mer!

Nu är jag sur.

Jag har mailat om saken. Kan dom inte korrigera priset avbeställer jag mina pärmar.. om det nu går!

Och bara för att dom har knäpp prissättning har jag knyckt bilden från deras sida – helt fräckt! Utan lov!
Det är dom skyldig mig!  Så det så!

7 kommentarer

 1. trollmor

  Mycket irriterrande skulle jag säga. Tänk att man ska ha huvudet på skaft hela tiden. Men att ni blivit med stuga el hus. Låter kul.
  Ser att jag har varit borta härifrån ett tag. Lycka till med den .
  kram ewa

 2. MissyElliot

  Såååå irriterande.
  Fram för bättre koll, tack!
  😥

 3. Åsa.S

  Så irriterande…

 4. therre

  Det lät ut konstigt! Det följde inte med något annat då med pärmarna som var dyrare?

 5. therre

  Ja, vad synd! 🙁 Jag blev så totalfäst vid ena katten på en gång, men tyvärr kan inte vi ha utekatter 🙁 Men om du hör någon i stan som vill ha katter, tänk på de där sötisarna! 🙂

  Fått svar än ang. priserna?

 6. dahlarna

  Hej svejs!

  Jag har också sådana pärmar till barnens alla Bamsetidningar. Himla smidigt! Vad irriterande! Såklart att de kommer att korrigera priset för dig. Skamligt vore väl annars… Lycka till! Ha det så bra!

 7. Cia

  Usch, jag skulle bli skitförbannad och verkligen krävaa pengarna tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑