Jag är Skottskadad!!!!!

Ajjjj!!!

Jag är skottskadad. Både i låret och i foten.

Första skottet tog i foten. Frivilligt. Och andra skottet tog i låret – inte fullt lika frivilligt.

Vad jag är då skjuten med?

Makens Loppisfynd:

Och jag sa faktiskt att han fick skjuta mig – bara för att känna efter hur hårt ett Soft Air Gun skjuter. Och efter provskottet i foten visste jag att det gjorde ONT. Kolla hur foten blev bara. Så när han sen skulle prova automatläget fick han inte skjuta mig utan vi höll vi upp en filt (för att skotten inte skulle studsa runt så mycket inomhus.) Men inte f-n hjälpte det. Han pepprade sönder filten och trots att jag hade jeans på mig så blev jag skottskadad i låret. Och om det gjorde ont i foten så var det än värre i låret.

Helt klart är detta inte en leksak för inomhusbruk. Och definitivt inte mot folk.

Men KUL är det.

(ja inte att bli skottskadad då.. men, annars…)

6 kommentarer

 1. Åsa

  Aj då… det ser inte nåt gott ut!

 2. Matts Jansson

  haha tufft, men otäcka skador det blir

 3. trollmor

  Det som inte dödar härdar säg det ju. Sonen hade ett sånt vapen och våra skåpluckor fick sig några märken efter ett demo. Kram

 4. soffie

  ajaj ser ont ut det där, hoppas du haft en mysig valborgshelg:)

 5. Camilla

  Men din galning! Du får skylla dig själv då… 😉

 6. ☆ Cia

  Både jag och M flinade… Ja inte åt ont i foten… Fast åt filten som pepprades sönder 🙂

  Svar: tror inte svärmor flinade. Det var hennes filt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑