Jag behöver färg

Såna här fina färger skulle jag behöva idag. Här är grått – mega super duper grått. Varmgrader – javisst. Det tinar duktigt. Men är grått. Och så lite  (mycket) smutsig snö på det, och sandiga vägar, och grusiga trottoarer , och lortigaförskolebarn. Enda färgen just nu är tjejernas galonbrallor – för dom har typ rosa allihopa. (killarna är svarta eller möjligen mörkblå). Fast den färgen syns bara en liten stund, för sen är dom som smutsgrisar hela bunten.

Och hemma måste jag städa.

Grått  var det ja! Jag behöver lite färg och roligheter. Tur det är fredag snart.

(Bilden är från i mars, när jag fyllde år. Buketten maken förärade mig med. Fin va?)

 

4 kommentarer

 1. soffie

  å va vackert , hoppas solen hittar till dej imorron, vi har haft sol nu 2 dagar irad å riktigt varmt 13+ ,kramen

 2. Pernilla

  Hoppas solen är hos dej idag. Hos mej är den inte.
  /P

 3. trollmor

  Instämmer till fullo ! Nu vill jag bara att solen ska få fortsätta skina och värmen ska göra en glad långt in i hjärteroten. Har så dålig motivation just nu att jag bara skulle vilja dra täcket över huvudet men det hjäper föga. Kram på dig

 4. Camilla

  Mycket vacker bukett och den gjorde sig extra bra i solljuset som strålar in i bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑