Jag ska ”lyfta” mig…

Måndagen den 30/8 börjar jag skolan – igen. Jag har nämligen blivit beviljad att gå Förskolelyftet. Tillsammans med en kollega från grannavdelningen ska jag läsa 15 poäng, på heltid,  i kursen Förskolan – en utmanande arena för barns språkliga och matematiska lärande.

Det är skolverket som ”köpt” utbildningarna och dom som går förskolelyftet får ersättning från arbetsgivaren.

Känns jättekul. Nästan hela höstterminen går därmed åt till nåt annat än ”vanligt”. Bara jag nu inte glömt bort hur man pluggar..

8 kommentarer

 1. Carina

  Det är just precis såna ”lyft” man behöver inom förskolan men som tyvärr alltför få får chansen till!
  Låter superskoj, grattis!

 2. Camilla

  Det låter jättespännande att göra någonting annat. 🙂
  Det blir nog hur bra som helst det där.
  Lycka till! 🙂

 3. trollmor

  Lycka till ! Det kommer säkert att gå som en dans . Alltid kul med lite omväxling.
  Kramis ewa

 4. Sofie

  Låter verkligen som att det passar dig. Hoppas du får en roligt och intressant höst 🙂

 5. Cia

  Kul kul… Jag är fortfarande skoltrött… undrar om det någonsin går över.

 6. annas Perssonliga

  Grattis!! Vad roligt 😀

 7. Bia

  Så kul att du ska lyfta dig på det sättet! Du kommer säkert att stortrivas!

 8. Cina

  Kul !!! Börjar min kurs på Lärarlyftet på måndag, och inledde starkt med att snabbläsa 150 sid med forskning om andraspråksinlärning (engelska) skriven på engelskt fackspråk igår. Det krävdes kaffe och en stor påse plockgodis bredvid kan jag säga … Ska bli kul, men känns redan som om att man kommer jobba 100 % och plugga 100 %, istället för 50 – 50 som det ska vara.
  Ha en toppenhelg !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑