Jag skäms inte…

…över att handla begagnat…. Jag tycker istället det är hur kul som helst att försöka hitta kanonfynd. Men jag har ett krav. Det jag köper beggat ska ALDRIG kunna tas som just begagnat. Det ska vara helt och rent och absolut inte urtvättat eller blekt. Och inte nött. Helt enkelt  – det ska se ut precis som nytt. Och sånt hittar jag lite då och då, faktiskt.

Igår gjorde jag en sväng förbi Röda Korsets affär Kupan på min lunch. Ut med mig hade jag 3 t-shirt, 2 långärmade tröjor samt 1 ärmlös dito. Allt åt bus. Och åt mig själv hade jag två par pumps. Ett par med hög klack (diba) och ett par med låg (bianco). Och det finns inte en repa under sulorna – dom kan aldrig vara använda utomhus.

Och så var det priset då… Tja… 240 kronor för rubbet. 🙂 Överkomligt!

4 kommentarer

 1. Ann Catrine

  Det kan man verkligen kalla fynd!
  Att köpa begagnat eller second hand har nog aldrig
  varit så populärt och godkänt som idag,
  och det med all rätt tycker jag.
  Både när det gäller ekonomi och miljö finns det bara vinnare 🙂

  Såg att min förra kommentar såg ut att komma ifrån
  Hönapöna, mitt barnbarn.
  Hennes namn låg väl kvar i rutan…
  Men det var jag som skrev 😉

  Ha en bra torsdag!

 2. Cia

  Jag skäms inte heller…. SKOR!!! MMmmmmm fast jag orkar inte alltid leta.

 3. Hanna

  Att köpa begagnat åt barn är underbart. Skulle gärna köpa mer begagnat åt mig själv också, men har inget bra ställe att leta på. Via internet är det svårt att veta om kläderna passar…

 4. Camilla

  Det är väl jättebra att kunna köpa begagnat tycker jag. Har själv shoppat en del på Tradera och sålt ännu mer där. Är det bara fräscht så spelar det ingen roll.
  Har man dessutom barn som växer, är det ju perfekt med begagnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑