Jag vill ha mera!

Efter jag i går varit förmiddagsflitig  så blev det latande på mini-beachen på eftermiddagen. Och till bus stora lycka var vi ensamma i går igen.

Och busungen leker så bra själv, medan mamsen får försjunka i solande och läsande. Fast jag badar ju jag med. Och så gjorde han en hel hög med fällor som jag var tvungen att falla ned/fastna i.

Idag är det dessvärre inte alls lika varmt och skönt. Solen strålar men graderna har fallit. Och även om det inte är jättekallt så känns det som en himla skillnad mot hur det varit. Så få se om det blir nåt dopp efter lunch idag???!! Jag tvivlar… (och sneglar på väderkartan och håller tummarna att den stämmer för då kommer värmen tillbaka till helgen.)

Jag greppar istället slipmaskinen och gör mig redo för att damma ned  innanför fönsterkarmarna jag ska gå lös på!

5 kommentarer

 1. Hanna

  Nää, vi har bara nattningscirkus var tredje-fjärde dag ungefär (just nu), men när det går bra har jag inte samma behov av att skriva. 😉

 2. Hanna

  Ruskigt snygg bild förresten!

 3. Cia

  Hmmm jo rå så att…. Jag var säker på att jag skulle gå på semester imorgon… men så i förrgår kom jag på att jag har en vecka kvar… 🙁

  Så lite paus i värmen tycker jag inte är så farligt.

 4. Sanna

  Ser ut som om ni har sköna sommardagar.
  Såg din kommentar kring matfrågor och blev så nyfiken på vad ni käkar. Vad har ni ätit till exempel till middag denna vecka och äter din son allt som ni äter? Vad jag menar är, då vi äter sill eller matjesill är hemma så äter barnen fiskpinnar. Gör ni också sådär eller får sonen smaka på samma mat som ni?
  Ha det så gott i värmen!
  Kram!

  Denna veckas mat har varit:

  Mån:Lunch: några rester från söndagen tror jag. Middag:Thailänds kycklingsoppa
  Tis: Lunch: Thaisoppan från måndag. Middag:Sill och färskpotatis
  Ons: Lunch: Kokta ägg, sill och knäckemackor. Lite fil också… Middag: Kebab i pitabröd gjord på överbliven soutsokakia (grekiska köttbullar)
  Idag: Lunch: Blodpudding och fruktsallad. Middag: Paella
  I morgon: Lunch: Rester… Middag osäkert – eventuellt ska vi ut och käka
  Lördag: något grillat skulle jag tro.. vi hittar nog på nåt lördagsmässigt.
  Söndag: Troligen surströmming (eftersom det är soptömning på måndag!!!)

  Vi lagar inte annan mat åt bus. Han får äta det vi äter. Även om inte allt går ned lika lätt. Thaimat gillar han så det var inga problem. Sill är ingen favvo… men han smakar några bitar och äter sig sen mätt på färskpotatis och grönsaker. Kebab – no problems. Samma sak med paella. Det som är bra är att han gillar grönsaker – både råa och kokta så då vet vi att han äter det i alla fall. Och frukt….

  Vi lägger helt klart extra krut på maten på helgen. Men nu när vi är lediga uppskattar jag alla måltider.

 5. Camilla Kjellin

  Skönt att bus kan roa sig själv, så att du kan läsa lite. Läsa (och bada) är underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑