Jaha.. då är det i princip över för det här året…

För att göra det bästa av den sista lediga dagen då man får sova dagen efter (jag är alltså ledig i morgon också, men det kommer ju kännas som en ”söndag”…)  så gjorde jag och bus det bästa möjliga…

Vädret visade sig inte från sin allra allra bästa sida men vi hade i alla fall mellan 19 och dryga 22 idag (oxå.. har varit riktig fint väder sen vi kom från Grekland). Ömsom sol, ömsom moln.

Började dagen (nä nu ljuger jag – ett par timmar efter vi käkat frukost menar jag…) med en 7 km jogging. Och sen fick bus önska lunch. Han valde plättar. Sen gick vi och provianterade – och även då fick bus välja. Han ville ha grillade hamburgare till middag. Vilket beviljades. Och sen fika och sol. Men  jag struntade i bikinin eftersom det blev mulet emellanåt. Istället fick trekvartjeansen och linnet fick åka av och på och så solade jag i underkläderna när det vart en soltimme här och där… 🙂 Funkar ju också bra. Kaffe på altanen och lite mys med läsning – både för mig och bus.

Och sen – efter en skön dusch (ja min andra då – men vad sjutton , man blir ju svettig av att sola!!) –  började vi middagsfixet. Och det fick bli måndagsmys – bara jag och bus (maken är ju ”hemma”… han jobbar ju)

Och den uppmärksamme ser att jag lyckades tappa ned en burgare mellan grillgallret. Och det fotade såklart busungen. Fast jag ”räddade” den.Så det så!

Nu blir det soffmys – lite Lotta på Liseberg, lite popcorn, senare lite melon och så har jag lovat bus en speltimme Call of Duty Black ops innan troligen sen godnattsaga.

I morgon ska ja sooooola…. (jag har beställt fint väder)  och innan middag åker jag ”hem”… 🙁  Bus har dock ganska mkt sommarlov kvar. Med farmor.

2 kommentarer

  1. Åsa

    En väl utnyttjad dag ser det ut som!

  2. Erica AKA Tomtens Dotter

    Instämmer med föregående talare. Och en väl utnyttjad semester totalt sett dessutom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑