Jäkla polare!!!

Blir såååå less

 

Min bärbara kompis bråkar med mig. Allt oftare… Visst han är tre år gammal nu. Så det är väl normalt med lite trots. Men ändå…

 

Flera gånger sista tiden vägrar han koppla upp sig trådlöst mot nätet hemma. Alltså vadå? Jag får bara Oidentifierbart nätverk och Åtkomst Lokal. Hur f-n jag än gör.

 

Jag provar ändra div. inställningar som ska hjälpa
Jag provar stänga av modemet/routern och slå på igen
Jag provar starta om datorn
Jag provar koppla upp/ned/kors och tvärs och f-n och hans moster

INGET hjälper. Tidigare gånger har det plötsligt bara funkat igen. Utan att nåt egentigen är gjort. Visserligen har jag provat alla dessa saker då också… men så bara.

Och precis medan jag skriver det här börjar det funka på lappen igen. JÄKLA SKITDATOR.  Nästan två timmar av mitt liv har han knyckt idag. Två timmar som jag tänkte redigera foton på. (jo, jag hade kunnat ta den dator jaghar nu, men jag ville liksom ha det att funka på båda datorerna innan jag gjorde nåt sånt… )

Nåja.

Duschen hägrar. Jag är o-duschad efter kvällsjoggingen.

Sen saga.

Och sen – kanske, eventuellt – nåt foto från gårdagen…

(förresten.. om min bråkiga polare läser det här.. jag fick liksom en MASSA pengar i present. Sköter du dig inte så kanske jag köper mig en ny kompis…)

2 kommentarer

  1. ☆ Cia

    Ohhh en ny kompis är ju alltid kul. Fast om den gamla kan sluta dumma sig så kan man ju köpa någon annan typ av kompis liksom.

  2. Camilla

    Vår har också varit skitdryg!!! Maken kom fram till att det var antivirusprogrammet som krånglade, så vi tog bort det och skaffade ett annat – nu är datorn helt normal igen. 🙂
    Hoppas att din skärper till sig! Vill gärna se bilder från festen och på dina presenter. 😀

    det kommer…måste bara ta hand om fotona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑