Jamen: tisdagen avklarad 

Veckan har hittills inte haft Skalmantempo. Tvärtom. Måndagen swishade förbi och nu: hips vips är tisdagen över.

Sol och fint. Men lite kallt. Minus 14 när jag slutade. Med rätt kläder och nåt för kinderna funkade en halvmils jogg fint. (Boken jag hör på just nu är sååå bra, så det ska vara duktigt dåligt väder om jag ska strunta i min sedan tidigare planerade sväng). Gick direkt från jogg till städ… och sen middagstid.
Härlig Half pounder burgare.

Och sen önskade fjortisen en prommis

19 grader kallt. Stjärnklart. Såklart vi gick en femma.

Men nu ska det bli såååå skönt med den där duschen jag ännu inte fått/tagit mig tid för efter joggingen. 

1 kommentar

  1. Pernilla

    14 hos er är mycket skönare än 15 meter i sekunden här. Blåst, alltså. Brr så det kan bita då. Men nu har vi så stilla och skönt så jag kan inte ens klaga på det.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑