Januarisnö

kalixälven-januari

Nu har vi typ dubbelt så mycket snö som på den här bilden – som togs i söndags.

Det har fullkomligen VRÄKT ned – hela dagen. Och gör så fortfarande. Folk kör fast med bilar lite här och där. Maken fick messa efter mig för att få hjälp med att skotta sig in i garaget. Han satt fast! Stunden efter kom traktorn och då blev det framkomligt och snyggt. Men det var ju sex timmar sedan. Nu ser det lika hemskt ut framför garaget igen…

Jag slutade vid tvåtiden idag och valde att lägga dagen på städning och bakning. Jag och ungen tog en promenad i snöstormen och köpte ingredienser till semmelwraps. Wrapsen är bakade. På lördag blir det fyllning i dom. Hoppas nu bara att jag inte gräddat dom för hårt så dom spricker.

I morgon drar vi till Lilla Gula. Där lär vi ha en hel del att skotta. Och så hoppas jag hinna börja spackla garderobsdörrar.

Men först ska det ju sovas – och jobbas.

3 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Japp, även här har det kommit massor av snö. JAg har skottat en gång å maken två nu ikväll, så det var bara stora vägen som var lättsprungen, bakgatorna pulsade jag fram 😀 Så fort gick det inte, men skönt! 😀

 2. Åsa

  Här har också kommit lite snö nu igen, jag som ville ha vår…

 3. Pernilla

  Här har vi ynka 2cm snö! Men det är i alla fall vitt. Men dessvärre regnar det mellan varven så vi får se om vintern stannar några dagar. Ha en härlig lördag.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑