(jävla) gubben höst är på G

hösthimmel

Hösthimmel. Eller hur?

Nu är det nog färdigt med sommaren. Men så är det ju också 1 september.

I går var det 20 plus. Idag bara 15. Och faktiskt kändes det lite ruggigt med t-shirt när jag drog ut på en  knapp 9 kilometers jogg efter jobbet. (fast sen när jag fick upp ångan gick det bra ju).

Har bara joggat till poddar, radio och böcker hela vårvintern, våren och sommaren. Men nu hade jag slut på sånt kuligt nedladdat. Så det fick bli musik. Valde Hammerfalls underbara (R)evulotion och jäklar vad lätt det gick. Bestämde mig för att ta tempo i trummorna så långt jag orkade… och jag orkade hela vägen. Och det gick rätt fort runt idag med andra ord… *nöjd*

 

 

2 kommentarer

  1. Pernilla

    Höst här också idag men varmt. Det är alltid skönt med varma vindar och det är typiskt Gotland i september. Vattnet runt om är varmt och månaden brukar kunna vara fin.
    /P

  2. Therese

    Jag njuuuuuter av hösten, tycker det är så härligt! Men efter senaste dagarna med noskvalster, inbrott och armbrott så skulle jag behöva ta mig ut å rensa tankarna med en jogg, men tyvärr är jag själv med barnen hela veckan så det blir svårt att komma ifrån. Men till helgen! Då! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑