Både jag och maken började jobba 06.00 så det var tidig morgon som gällde…

Lugnt på jobbet. Och dessutom slutade jag direkt efter lunch. Hann både tvätta och slappa en stund innan maken kom. Även han tidigt. Och vi packade mat och annat så när sonen dök upp – klockan 14 – var vi startklara.

I Lilla Gula var det helt ok temp trots föregående kalla helg. Några blommor behövde första hjälpen. Och så langade vi in maten i kyl och frys. Sen lämnade vi sonen och åkte till Luleå.

15.30 parkerade vi utanför Elgiganten för att hämta ut makens rakapparat som varit på reklamationsreparation i drygt 5 veckor.

Sen var planen att åka på Clas Olsson och köpa bland annat en fönsterlampa och lite annat som stod på minneslappen.

Men just innan vi åkte fick jag mess om att butiken hade 20% clubrabatt bara online så vi åkte dit för att kika/mäta/känna. Hittade även en ny kökslampa. Den krävde (enligt oss) en jäkligt fet Philips Hue så vi fick göra ett besök på Power också.

Fyllde den digitala varukorgen hos Clas Olsson redan i butiken, men shoppade färdigt när vi sen var hemma igen.

Eftersom vi visste att middagen skulle bli sen plockade vi med oss en Charkbricka från Janne Pettersson och sen mathandlade vi på Ica Maxi.

18.30 var vi tillbaka i Lilla Gula. Där hade sonen hunnit få sällskap av flickvännen.

Vi mumsade lite charkuterier och medan kycklingen blev klar i ugnen hann vi duscha.

Sen blev det kycklingsallad med bulgur och mozzarella.

Skippade film och TV och satsade på sängen (och en ny bok).

Så skönt att ha gjort bort Luleåsvängen redan fredagseftermiddag/kväll och ”slippa” åka dit idag. Nu kan vi vara utomhus istället.