Jösses vilken härlig helg

snö2

Vi fick den där önskade helgen då vi ”bara var”… visserligen har jag gjort mer än nånsin – men på mina egna villkor, utan tidspress.

Eftersom vi inte varit i Lilla Gula Huset på två helger hade det hunnit snöa en del. Ovan bild hur den annars uppskottade eldplatsen såg ut i lördags. Det krävdes några svettdroppar innan det såg ut så här:

snö3

snö4

Strax efter började det snöa igen.. haha… så vi har hunnit skotta igen.

Vi har väl nu kanske en halvmeter snö. Så innan valborgs lär det väl ha kommit lika mycket till. För runt en meter är väl vad vi ”brukar” klocka in på en normal vinter.

Tyvärr blev det ingen skidåkning. Lördag var blåsig och söndag snöig/regnig. Men ute har vi varit ändå. Om än inte på skidor.

Väl hemma i lägenheten hade vi ”visning” av svärmors lägenhet klockan 16. Och om allt nu funkar som det ska så har vi inom kort en hyresgäst i den lägeheten.

Det firade vi med  nyköpta tulpaner och supergod fläskkarré till middag.

En vecka till ungen får sportlov.

2 kommentarer

  1. Therese

    Vilken härlig helg!!! Och jag hoppas lägenheten är uthyrd till en bra hyresgäst ❤️ Kramar!

    Svar: Ja det hoppas vi med att den blir. Det här verkar väldigt lovande i alla fall. 🙂 Eftersom vi står som ägare på den är det vi som kan råka ”illa ut” om gästen missköter sig så… Men som sagt. Det här verkar mycket rejält.

  2. JUNITJEJ

    Så mysigt ni hade det!
    Så mycket snö ni har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑