Julaftonen gick i G*U*L*D

Pyntade köket i vitt och guld inför julaftonen… Vit duk (vanligt vitt lakan) och gulddetaljer fick ge tonen för julen. Vi var bara sex personer i år så vi rymdes i vårt pyttelilla kök (de jular vi är fler än sex pers brukar vi äta i busungens rum).

Denna ljusstake var i original silverfärgad men jag sprayade den i guld inför årets julafton…

Vita gardiner ger möjligheten att förändra. I December har vi haft röda feer hängande här.
Men inför julafton byttes dessa ut till guldfärgade änglar…

Vita Tulpaner med guldpynt – sånt där trassligt samt långa kvistar – passade temat..

Guldpumlor – i glas såklart, så dom passar i granen nästa jul – fick gulda bordet lite mera…

Vit amaryllis med guldbling-bling… perfekt.

Snöstjärnor i guld både på bordet och hängande i grangirlangen i fönstret…

GULD GULD GULD GULD

Hittade inga guldtabletter så jag tog vanligt tårtpapper som jag sprayade med guldfärg – funkade kanon. Sevettringarna är gjorda av kartong som jag limmat vit spets på samt klämt fast en guldfärgad ängelklädnypa på.

För dom som inte känner mig så kan jag berätta att jag har olika teman/färger på julen varje år. Svart, rött vitt, kitch… i år blev det guld. Detta älskar jag att göra och ser inget jobbigt alls med att fundera ut och fixa. Det är snarare en utmaning att göra nåt annorlunda än året innan – och helst nåt jag inte gjort förr.

 

 

 

 

5 kommentarer

 1. Camilla

  Riktigt tjusigt! Det där funkar ju även finfint till nyår. 🙂

 2. soffie

  men va roligt att ha tema så där .jättesnyggt med guld blev det :)du är alltid så påhittig!

 3. Pernilla

  Så fint och så påhittig du är med spray och papper.
  /P

 4. ☆ Cia

  Det här är nog en av mina dukningsfavoriter!

 5. Vilken vacker dukning! Och vilka fiffiga lösningar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑