Julgotta

Så här såg det ut i lördags i Lilla Gula Huset…

Vanliga knäck och pistage-dito kokades och hamnade i formar. Och i år var samtliga överens om att pistageknäcken blev allra godast – recept här (och  i år använde jag två dl pistage och det räckte då till 108 stycken).

3 kommentarer

  1. Ulle

    ÅÅh, det receptet måste jag testa. Älskar pistage!

    En fråga, har ni fullt utrustat kök i både lägenheten och lilla gula huset, eller tar ni matvaror mellan dem?

    Fina foton på fin familj! 🙂

    Svar: Lilla Gula Huset är ett normalt hus. Tre rum och kök på övervåningen och rum och toa dusch och tvättstuga på nedervåningen. Vi har dock valt att inte flytta dit utan spenderar all vår lediga tid där. Vi har frys och två kylar så mycket mat finns på plats men visst har vi med oss lite när vi kommer också. Byn har en liten ica-butik men hemma bor vi ju i ett mormalstort mindre samhälle där det mesta finns.

  2. Camilla

    Men mums! Pistage, finns det att köpa i deciliterförpackning? Jag trodde att det var nötter… Det lät hur gott som helst.

    haha…det ÄR nötter. I receptet jag länkar till står det 1 dl hackade nötter. I år använde jag det dubbla…

  3. ☆ Cia

    Vill också knäcka…men inte äta 108 stycken. Funderar på om man kan göra det, äta några och sen göra ”ge bort godis” av det !?!?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑