Julklappstips – kanonfin kalender från Ifolor

kalender4

 

Det här företaget – Ifolor – använder jag till alla fotoböcker jag gör. Och till de foton jag framkallar för inramning och så… Nytt för mig var att testa göra en kalender.

Jag blev glad när jag såg att dom även hade såna där kalendrar med kolumner – för det vill jag ha. Och sen gillade jag idén med tre foton per månad. Har så svårt att hitta ett ”liggande” foto till varje månad så jag brukar strunta i att göra egna kalenderar.  (jag fotar mest på ”höjden”) Men här var det tre – mer kvadratiska – foton per sida.

 

kalender3

kalender2

 

Man gjorde kalendern direkt on-line och så klick: iväg. 1½ vecka senare hade jag den på postens utlämningsställe.

Stor är den. Denna mäter 30 x 43

Och det var jättefin kvalité på fotona.

kalender1

Så detta är ett bra förslag på julklapp till mormor/farmor och så… Eller till en själv.

8 kommentarer

 1. Sanna

  sv: ja visst är dom snygga !! ja men det är väl en väldigt bra grej, jag köper alldeles förmycket skor och hinner knappt använda dom…men jag har så svårt att hålla mig när jag ser alla dessa galna snygga skor

  gud va härligt att det är halvt klart , jag har de svåra kvar att köpa till så får börja fundera på det =)

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Så fin!!! Å på detta sätt får du njuta av dian fina bilder lite extra! 😀 Synd att jag beställt en pettson och findus kalender, annars hade jag kanske testat att göra en egen… KRAM och ha en fin kväll <3

 3. soffie

  jättebra tips vi brukar fixa våra kalendrar hos fujicolor. men nu ska jag kolla in där med.. kram

 4. Junitjej

  Så fin!

 5. trollmor

  Jag blir imponerad över att du hinner med allt roligt pyssel .
  Vilken bra grej att kanske ge bort i julklapp.
  Här har jag nästan börjat tänka lite julklappar . I år är jag nästan euforisk över julen. Kramis

 6. Pernilla

  Jätte fin! Tack för tipset.
  /p

 7. ☆ Cia

  Men den där var ju praktiskt när man är några stycken i familjen

 8. Camilla

  Fiin! Jag har redan hunnit beställa från kollegas dotter, som säljer jultidningar. Vore ju roligare med en egengjord. Bra tips till 2015!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑