Julmaten handlad!

Nu har vi gjort julhandlingen… handlade mat och annat för 2700:- idag… puh… Allt som hör julafton till ligger på balkongen i väntan på vidare transport tre trappor ned – till vår väldigt kalla matkällare. Resten hörde till helgen i gula huset och lite sånt…

Saknar bara grönsaker nu. Och en sorts pastej. Vad jag vet.. kommer säkert på att vi glömt nåt! Men vad det än må vara så lär det inte vara så tungt att gå handla hem det.

Julklapparna är också klara  – så när som på en enda. Och det fixas lätt. Jag ska börja slå in paket i kväll, tror jag.

Och så ska jag fixa presenterna till bus fem förskolefröknar. Han går på jullov imorgon så det måste ju vara klart till jag hämtar hem honom imorgon före mellanmålet. Men jag behöver bara paketera. Själva presenten är klar, om man säger så!

Nu ska jag gå duka bordet. PGA eftermiddagshandling i format stort får det bli hämtpizza till middag. Enkelt och snabbt!

2 kommentarer

  1. Ulrika

    Jag tror att jag lever i någon sorts förnekelse. Ha, tänkte jag, julmat redan, hon är inte riktig. Sen började jag räkna dagarna och ops, det är ju jag som är seg, inte alla andra som är överkativa.

    Har en liten fördel av att sambon jobbar på slakteri. Vi får fina julklappar. En hel kartong med skinka, prinskorv, pastej, press sylta mm

  2. Cia

    Hmmm här har det blivit några paket färdigskivad julskinka och lite risgrynsgröt. Vi är dåliga på julmat…fast Lussekissar har vi ju bakat två ggr!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑