Kallt om nosen

fotobokscollage

Vi har rejält kallt för tillfället (även om det finns platser som har kyligare än vi). Som kallast har vi haft 28-29 grader idag. Även gårdagen var kylslagen och morgondagen lovar liknande temperaturer. Sen ska det bli aningen bättre. Typ 17-20.

När det är så här kallt kan vi inte ha ute barnen på jobbet någon lång stund. Men en kortare promenad i skogen fick dom i alla fall. Jag tvingade ungen att ta en promenad ned på stan för att posta ett viktigt brev (då får han ihop i alla fall ca 2 km tur och retur) och sen gjorde vi om samma sväng, alla tre tillsammans, på eftermiddagen eftersom vi hade ett par ärenden som det inte behövdes bil till. Är extra glad att jag kan promenera till mitt jobb när tempen kryper ned så här… skönt att slippa bil i kylan.

Inne är det extra mysigt att leta hotell inför sommarens resa samt att grotta ned sig i förra sommarens. Äntligen har jag fått tid och ork att börja göra nåt åt den fotoboken. Och när jag väl börjat brukar det rulla på rätt bra. Det är bilder från den boken som syns här ovan…

Även om den här veckan har varit trasig med söndag mitt i veckan (passar mig perfekt) är det sååå skönt att det är fredag i morgon. Hoppas Gula Huset inte fryser för mycket medan det väntar på oss nu bara…

2 kommentarer

 1. Pia

  Brrrr, hualigen, jag fryser bara jag läser dina siffror. Här är -10 och jo, så här nära havet blir det alltid råare kyla.
  Vilka underbara bilder du bjuder på, härliga kontraster till texten 😀
  Fin helg till dig!
  Kramen
  Pia

  Svar: Här är ju också nära till havet… men det är ju fruset nu.. haha…

 2. Therese

  Ja, nog är fredagen efterlängtad törs jag lova, jobbade på tok för sent, och så ringde telen tidigt i morse så sovmorgonen försvann… Men då det nu är helg gör det väl det samma, får mysa till det och slappa ikväll. Lillebror är borta å pappan ska iväg å basta så jag och Luran får en tjejkväll <3 Ang ljusboxen kan man ändra och skriva vad man vill då det följer med massor av bokstäver, dock ej Å Ä och Ö. Så det får bli på engelska… Men är sjukt nöjd med boxen! Ha nu en fin kväll, kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑