Kanondag

Vilken Lördag.

Började dagen med en lång frukost och lite TV-mys. Sen åkte vi och handlade grillkol. Grillen tände vi i samma stund som vi tog på oss skidorna och lämnade gården. Jösses vad skönt att ha skidtärrengen precis vid garageporten. Bus hade ny skidutrustning – aningen för långa skidor och snäppet för stora pjäxor – men det gick kanonbra ändå.

När vi återvände efter skidturen hade kolet nästan brunnit ut men vi fick oss grillad korv i alla fall. Efter lunch (som kompletterades med stekt palt) gick vi ut och tog vara på lite vintersol. Jag tog även en skidtur på egen hand – i snabbare tempo – innan det var dags för kaffe. Sen var vi i behov av lite lugna aktiviteter. Det blev ”Hjälp, rånare” i soffan – till bus stora förtjusning. Lite sällskapsspel hann vi också med innan Disneydags på SVT-Barn.

På programmet står nu dusch, middagsfix och sen lax och vitt vin. Kanske vi slänger ett öga på melodifestivalen, trots att vi inte kikat tidigare. Synd bara att lördagar går så fort.

4 kommentarer

 1. Cia

  Ja lördagar är bra på att bara försvinna!

 2. T H E R R E fotoblogg

  Lät ut riktigt mysigt!

 3. Maria

  Men å vilken mysig lördag. Själv tillbringade jag mesta tiden här i butiken med lite halsont, dvs hade inte riktigt lika kul 😉 Hoppas ni får en lika härlig söndag. Kram från Maria

 4. evans

  Vad härligt det låter! Här har vi också skidterrängen runt knuten, men det blir inte särskilt många skidturer för min del… Senare i mars kanske, när solen börjar värma lite mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑