Lika pigg. Och mindre hostig. Men dock så pass så det är olämpligt att vistas på jobbet utan ett provsvar som visar att det bara är ”vanlig” hosta.

Mycket märkligt att vara hemma när ork och mående är bra.

Började dagen med Sjuttonåringen och valvaka… men inget hände ju. Så när han gick till skolan, just före 10, slog jag av TVn och började dammsuga. Sen skurade jag badrummet. Och därefter dammtorkade jag lägenheten.

Lunch. Och en koll på valvakan.

Efter maten blev det träning. Fick tips om onlinedito hos Friskis och Svettis. Så hips vips körde jag ett pass: dans explode.

Tur ingen såg mig. 🙂 Dans är väl inte min starka sida direkt. Men kul var det. Och svettig blev jag.

Kollade valvaka. Stillestånd.

Efter dusch började jag baka. Tänker att om det nu – mot förmodan- skulle visa sig att jag har covid-19 får jag väl slänga fikat.

Nu blev det vit kladdkaka med toskatopping.

Jättegod!

När maken kom hem gick vi en prommis. Och så skickade jag in honom på systemet för att införskaffa Norrbottens Destilleris glögg som släpptes idag.

Och så kollade vi lite mera valvaka.

Sen blev det – lämpligt nog högrevsburgare.

Och nu har jag precis kikat på ett genrep av en engelsk redovisning om just swingstaten Arizona.

Inget provsvar idag heller. Kollar säkert en gång i timmen. Hade räknat med jobb i morgon, men nu håller jag tummar och tår för ett svar i morgon. Ska sjunga och spela på min mormors begravning fredag. Och det går ju inte om jag inte fått grönt ljus!!!!

Edit: har fått svar. Virus ej påvisat. Weee… då kan jag jobba imorgon.Och fikat är bjudbart!