Började karantändagen (lika pigg, feberfri och frisk – förutom hostan då) med att ta hand om gårdagens läckande fönsterkarm. Det var fullt med fukt (och vatten!!!) Mellan rutorna. Och dessutom hade dom blivit jättesmutsiga.

Jag torkade och putsade. Och torkade mer. Ändå var det kvar imma och fukt mellan. Gjorde om det. Samma resultat. Torkade mer. Och lämnade öppet.

Och då upptäckte jag att dammlisterna var jätteblöta. Så när jag slog ihop rutorna pressades det fram massa vatten. Gahhh!

Gick till vaktmästaren och bad honom skicka ut nya dammlister (ville ju inte gå in till honom med min hosta).

Och sen… Efter jag slitit bort de gamla, blöta (och åkt på städning då det blev skräpigt och dammigt) torkat och fått dit nya lister slutade det imma igen!

Testade pilates före lunch. Och nja… yoga eller ett riktig styrkepass är roligare. Fast jag kanske måste ge det en/ett par gånger till innan jag dissar.

Efter lunch tog jag tag i projekt kalender 2021. Har köpt en blank kalender på Clas Olsson och ska klistra in egna bilder på varje månad.

Fotade och redigerade sedan bilderna till att passa ett A4. Har fler än 12 att välja på så exakt vilka det blir vet jag inte.

När maken kom hem tog vi en prommis. Sen skickade jag in honom på ICA för att hämta ett paket åt mig. Jag stod snällt kvar i ett folktomt gathörn och väntade.

Middag blev sen kyckling med bönor, tomater, spenat och oliver.

Och nu avslutar vi kvällen med soffhäng, te och valvaka. Spännande. Tyvärr måste vi väl lägga oss innan det börjar anas ett resultat. Men ändå…

Inget testsvar idag så jag fortsätter min hemmakarantän i morgon!