Karin in the air

Kolla vad jag ska glida fram på i framtiden. En Monark Karin In The Air (jo den heter så – det är flygvärdinnor på ramen och sadeln är tryckt med hur man tar på och lossar flyplansbältet)

Jag tycker den är störtcool. Och väldigt annorlunda. Så pass originell att jag blev tvungen att rådfråga massor innan jag slog till. Men omdömet var i stort sätt enhäldigt: Detta är en cykel för mig. Den är jag helt enkelt.

Fast bus påstod att han tyckte den var jätteful. En cykel ska vara svart eller röd, typ. Men senare på kvällen hade han ändå mjuknat lite. Nu är det bara inte jättefin längre.

Vad säger ni? Hiss eller Diss?

(och det är kollage av produktbilder. Jag har bara dåliga mobilbilder ännu på cykeln. Får åtgärda det en annan dag. Förresten: Någon som behöver en Grön Mountinbike? En Marvil??? Den är inte fullt fjorton år gammal och har tjänat mig VÄL 😉 Men den blev visst över!)

6 kommentarer

 1. EVA

  WOW så läcker !
  Skulle också vilja ha en ny cykel – min vill inte riktigt vara med längre – men just nu sparar vi för sommarsemestern…men sen 🙂

  Fick ordentligt med färg igår…kanske mest rödfärg…hihi ! Men skönt var det…

  ♥ ♥ ♥
  KRAAAM EVA

 2. Camilla

  Jag såg de där cyklarna då jag var ute och letade cykel. Lite coola faktiskt, men jag var ju mer inne på sportvarianten – så den där gick bort direkt. Hoppas att du blir nöjd. 🙂

 3. Cia

  Rolig men inte snygg… Den faller under kategorin cool

  OK. Det var en fin omskrivning för DISS. Men jag blundar för det och väljer att tolka det som att jag är COOL 😉

 4. Cia

  Nä cool är alltid HISS! Ful är inte alltid negativt när det blandas med cool…

  Makens kommentar: Skön omskrivning för: Tur att vi alla är olika!

 5. Åsa

  Jättefin!
  Jag tror det är en sån min jobbarkompis har

 6. Cia

  Hmmm verkar bli fel här, det är liksom att jag inte gillar lantkök i syrabatsad furu och stolsdynor med violanger hemma hos mig, eller 80-tals kormmöbler med svart skinn och kritvita blanka stengolv hemmhos mig men hos andra kan det vara fantastiskt… Det ska passa den som har det.

  Vet inte om jag kan förklara…

  jag skoja ju bara… jag är skit-nöjd. Och det är ju huvudsaken. sen får alla andra tycka vad dom vill. 🙂 (Bara dom tycker som jag! :-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑