Kato Stalos dag 6

image

Sista riktiga dagen i Kato Stalos. Vaknade till redan efter sju…. men det var ju lite för tidigt så vi sussade vidare. Jag till just före halv nio. Sen drog jag på joggingkläderna och tog en sista sväng. Ungen sov när jag for… och när jag kom tillbaka… och när jag duschat. Då väckte jag honom.

Förmiddagen nyttjades till att handla Ouzo och godis som ska med hem till Kalix. Sen blev det poolen… och därefter lunch.

image

Ungen önskade grekiska köttbullar. Konserv alltså. Och jag förstår honom… dom är ruskigt goda – både kalla och uppvärmda. Perfekt utflyktsmat. Fast idag åt vi dom på balkongen.

Tillsammans med en härlig sallad – såklart.

image

Sen drog vi till beachen.. röd flagg även idag. Vi badade nära stranden men tog även en halvmils promenad utefter stranden.

image

På väg hem beställde vi pizza… dessa paketerades sen i portionsbitar och skjussades in i frysfacket direkt den svalnat. Tanken är att det ska bli hemresekäk.

image

Innan middagen påbörjades packningen. Såååå boooooring. Trist och dessutom mest smutsiga kläder.

Kommer sakna den här utsikten från balkongen.

Kato Stalos är på tok för ruschigt och turistskt för vår smak. Men med tanke på att vi hoppade på en resa med kort varsel och dessutom lyckades få ett hotell lite ovanför myllret – och slapp poolutsikten – så känns det ändå mysigt. Lite landsbyggdskänsla, trots allt

image

Här står ungen nedanför vår balkong… man kan ju tro att vi är i en liten pittoresk Grekisk by (och inte ett turistparadis där det kryllar av hotell och solsängar på stranden)

image

image

Avslutade värdigt. Med vitlöksbröd med tomat och bacon och sen friterade räkor

Som efterrätt fick vi gos med katten Zorba (som vi dejtat flera kvällar den här veckan… men ikväll blev det närgånget )
image
image

Nu ska vi ladda för hemresa.

2 kommentarer

  1. Pernilla

    En vecka är för kort och två brukar bli så där lagom, så man tycker att det är roligt att komma hem igen. I alla fall för oss. Två veckor gör att vi saknar hundarna och vill hem.
    /P

  2. Camilla

    Det låter så underbart att jogga på stranden! Jag vill också!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑