Kattgolv

golv

Började dagen med att handla golv (ja OK då.. jag vaknade, åt frukost, tog det lugnt, tömde sängarna, startade en tvättmaskin och spelade lite jellysplash först.. men i princip)

En tjej här i Töre sålde ett golv som vi behövde bättre… frågan är om det hamnar i hallen (där mattan är i ruskigt dåligt skick) eller i vårt sovrum (där golvet är fint men där vissa bitar av gamla golvet börjat lossna – det är förövrigt vårt sovrumsgolv som syns på bilden under packarna med nya golvet)

Priset var sjukt bra… 400 spänn för drygt 13 kvadrat. 🙂

Men som alltid när man gör bra affärer så är det något som är FÖR bra för att vara sant.  Troligen hade tjejen katt (hund vet jag att hon har) och jäklar vad jag blev dålig i ögonen av att bära in packarna i bilen och sen packa ur dom… Gahhhh…. Det blev till att åka och handla antihistamin (eftersom jag hade allt sånt hemma i Kalix.) (som den här gången när vi tokfyndade soffa och det visade sig att ägaren haft hund och maken blev dåligt och jag fick städa städa och städa mera innan problemen försvann…)

Med tabletter la det hela sig rätt fort (och jag torkade även av alla packar så jag ska slippa fortsatta problem )

Sen blev det grillade hambisar till lunch – en klippt gräsmatta tvättade sängkläder – bäddat rent och så krabba till middag.

krabba

Sommarens varmaste dag tror jag också minsann det blev… 23,4 grader.. Men den strålande solen uteblev… mest halvklart. Skönt – men regnskurar. Lite muller också. Vi hade planer på ta oss en Sangria på altanen i solen – men då kom det en till skur så vi skippade det och så blev det en film på Netflix istället för altanhäng.

2 kommentarer

  1. Therese

    Mums så gott! Å billigt golv, synd på allergireaktionen bara….

  2. Åsa L

    Besvärligt men ett bra fynd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑